На Мальті представники України й Польщі обговорили безпеку у регіоні та двосторонні відносини

На Мальті представники України й Польщі обговорили безпеку у регіоні та двосторонні відносини

Укрінформ
На полях третьої зустрічі радників із національної безпеки та зовнішньої політики на Мальті представники України й Польщі обговорили двосторонні відносини та ситуацію на фронті.

Про це в соцмережі X (колишній Твіттер) повідомило Бюро міжнародної політики при президентові Польщі, передає Укрінформ.

“На полях зустрічі радників президента з питань безпеки та міжнародних справ на Мальті міністр Марцін Пшидач розмовляв з Андрієм Сибігою (заступником керівника Офісу Президента України - ред.) про ситуацію на фронті, безпеку в регіоні та українсько-польські двосторонні відносини”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Мальті Єрмак провів зустріч з Мецолою

Як повідомлялося, голову Бюро міжнародної політики при президентові РП Марціна Пшидача нещодавно обрано депутатом Сейму. Від понеділка, 30 жовтня, він перестане бути головою цього органу, його замінить Мєшко Павляк. З моменту обрання Анджея Дуди президентом Польщі Павляк від 2015 року працював в президентських органах - Бюро закордонних справ, а також Бюро національної безпеки РП.

28-29 жовтня на Мальті проходить третій мирний саміт щодо України з лідерами країн Глобального Півдня на рівні радників із зовнішньої політики та національної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-