Зеленський подякував Урсулі фон дер Ляєн за рішучі слова на підтримку України

Зеленський подякував Урсулі фон дер Ляєн за рішучі слова на підтримку України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував президентці Європейської комісії Урсулі фон дер Ляєн за рішучі слова на підтримку України у її публічній лекції в Університеті Гудзону.

Про це глава держави написав у Твіттері, передає Укрінформ.

"Я ціную Урсулу фон дер Ляєн за її рішучі слова у своїй вчорашній промові: «Нам необхідно прискорити шлях України до перемоги. Друзі, Україна переможе!»", - зазначив Президент.

За його словами, зараз час єдності та рішучості, не час відступати, а радше час подвоїти зусилля щодо захисту життя та свободи, заснованих на правилах міжнародного порядку від терору та агресії.

"Диктатори та терористи можуть думати, що вони можуть знищити вільні країни або пережити нашу рішучість захищати себе. Насправді вони сильно прораховуються. Ми будемо сильні та стійкі стільки, скільки потрібно, щоб перемогти", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський подякував Байдену за потужне звернення щодо війни в Україні й Ізраїлі

Як повідомляв Укрінформ, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн виступила 19 жовтня з публічною лекцією в Університеті Гудзону. Вона заявила, що Євросоюз та Сполучені Штати мають прискорити перемогу України у війні з РФ шляхом надання їй допомоги.

Раніше президентка Єврокомісії запевнила, що конфлікт на Близькому Сході не вплине на готовність Євросоюзу допомагати Україні під час загарбницької війни РФ проти неї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-