Зеленський назвав важливим сигналом візит спецпредставниці США

Зеленський назвав важливим сигналом візит спецпредставниці США

Відео
Укрінформ
Володимир Зеленський назвав важливим сигналом, що саме сьогодні – на 600-й день повномасштабної війни – з візитом до нашої держави прибула спеціальна представниця президента США з питань відновлення України Пенні Пріцкер.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

“Важливо, що саме сьогодні – і це вже 600-й день повномасштабної війни – з візитом в Україну прибула спеціальна представниця президента США з питань відновлення нашої країни Пенні Пріцкер. Важливий сигнал – такий візит у такий день. Хороша зустріч”, - розповів глава держави.

Відео: ОП

Президент зазначив, що сторони встигли обговорити всі ті питання, які безпосередньо впливають на життя в Україні: захист нашої енергетики, особливо цієї зими, макрофінансову підтримку, відбудову, захист інвестицій від ризиків війни, залучення приватного бізнесу.

Читайте також: Події на Близькому Сході не відвернуть увагу від підтримки України - спецпредставниця США

За його словами, кожен із таких напрямів – це елементи загальної конструкції, конструкції, що забезпечує нормальне життя людей, наших міст настільки, наскільки це можливо зараз.

“Ми працюємо максимально, щоб дати нашим воїнам більше ППО. Дати більше захисту містам, щоб у них зберігалося життя, зокрема життя економічне. Плюс розвиток наших виробництв і, зокрема, оборонних виробництв”, - наголосив Зеленський.

Крім того, Президент подякував кожному з партнерів України: “Усім, хто допомагає. Усім, чиї програми підтримки довгострокові. Усім, хто розуміє, що це – марафон, і в марафоні треба увесь час тримати правильний темп, розраховувати сили й бачити, чітко бачити, що завершенням дистанції має бути перемога“.

Читайте також: Президент: Працюємо, щоб дати більше ППО нашим воїнам та більше захисту містам

Як повідомляв Укрінформ, спеціальна представниця США з питань відновлення економіки України Пенні Пріцкер прибула до Києва 16 жовтня.

Під час пресконференції на заводі “Кока-кола“ у Київській області Пріцкер заявила, що має намір часто відвідувати Україну для налагодження відносин між американськими інвесторами й українським урядом та бізнесом.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-