Зеленський подякував США, Бельгії та всім учасникам «Рамштайну» за допомогу Україні

Зеленський подякував США, Бельгії та всім учасникам «Рамштайну» за допомогу Україні

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував США, Бельгії та всім учасникам Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» за непохитну підтримку України.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні.

«Потужний був день! Бельгіє, дякую! Всі союзники в «Рамштайні» – дякую! Сполучені Штати, я вдячний за лідерство та підтримку! Щодня наші воїни та весь наш народ міцніші», - наголосив Зеленський.

Відео: ОП

Він відзначив змістовність роботи широкої оборонної коаліції у форматі Рамштайн, що дозволить продовжити сталу та безперервну підтримку України для її захисту.

Також Президент висловив вдячність країнам, які на черговому засіданні Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн») оголосили про надання військової допомоги Україні та підтвердження попередніх зобовʼязань.

«Дякую США, Великій Британії, Данії, Фінляндії, Канаді, Бельгії, Норвегії, Іспанії, Німеччині, Болгарії, Литві за оголошення на «Рамштайні» потужних рішень про надання військової підтримки та підтвердження попередніх зобовʼязань. Це критично важливо для України, особливо з наближенням зими. Міжнародна коаліція працює на спільну перемогу!» - написав Зеленський у соцмережі Х.

Також глава держави повідомив, що завтра відбудеться засідання міністрів оборони країн-членів НАТО, де обговорюватимуться питання забезпечення Сил оборони України.

«Сьогодні відбулося засідання Ради Україна – НАТО на рівні міністрів оборони, завтра відбудеться засідання міністрів оборони Альянсу. Звичайно, працюємо над подальшою підтримкою наших воїнів, над цілком конкретними речами, зокрема тим постачанням, про яке хлопці говорили мені, коли я був на фронті, відвідував бригади на передовій», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський закликав світ забезпечити безперервність підтримки України

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив сьогодні, що результатом його візиту до Королівства Бельгія стали домовленості щодо посилення українських захисників і протиповітряної оборони країни, що особливо важливо напередодні зимового періоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-