Єрмак провів зустріч з віцепрезидентом Інституту миру США Тейлором

Єрмак провів зустріч з віцепрезидентом Інституту миру США Тейлором

Фото
Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч з експослом Сполучених Штатів в Україні, віцепрезидентом з питань Європи та Росії в Інституті миру США Вільямом Тейлором.

У зустрічі також брали участь експерти Інституту миру США, передає Укрінформ із посиланням на Офіс Президента.

Єрмак відзначив важливість нещодавнього візиту Президента України до Сполучених Штатів Америки, де відбулося багато важливих зустрічей.

За його словами, наша країна надзвичайно цінує непохитну підтримку з боку президента США Байдена та його адміністрації, двопартійну підтримку в Конгресі та велику підтримку з боку американського суспільства.

Керівник ОП наголосив на необхідності продовження комунікації з американськими політиками, особами, які формують суспільну думку, та громадянами щодо важливості підтримки України з боку США в протистоянні повномасштабній агресії РФ.

Крім того, він відзначив важливість єдності Сполучених Штатів та Європи в підтримці України, на чому акцентував Володимир Зеленський під час участі в ІІІ саміті Європейської політичної спільноти, що відбувся в четвер.

Також Єрмак поінформував делегацію Інституту миру США про роботу над реалізацією Української формули миру, відповідні зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, присвячені кожному з десяти пунктів Формули, та про підготовку наступної зустрічі дипломатичних радників щодо ключових принципів відновлення сталого й справедливого миру для нашої країни.

Читайте також: Єрмак обговорив із Салліваном ситуацію на фронті та виробництво зброї

«Хочу наголосити, що ми не плануємо зупинятися в боротьбі за звільнення своїх територій і йдемо вперед попри всі виклики. І наша перемога буде спільною перемогою свободи та демократії», – зазначив керівник Офісу Президента.

Як повідомляв Укрінформ, Андрій Єрмак у телефонній розмові з радником з питань національної безпеки прем’єр-міністра Індії Аджитом Кумаром Довалом обговорив підготовку зустрічі, присвяченої імплементації Формули миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-