Зеленський вручив ордени голові правління Onur Group та послу Туреччини в Україні

Зеленський вручив ордени голові правління Onur Group та послу Туреччини в Україні

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський вручив ордени «За заслуги» ІІ ступеня голові правління Onur Group Онуру Четінджевізу та послу Туреччини в Україні Ягмуру Ахмету Гюльдере.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Дякую компанії Onur Group та її представникам за те, що всі ці дні залишалися в Україні та поруч з українцями, підтримували українську армію й передавали техніку нашим військовим», - зазначив він.

Зеленський поінформував, що під час особистої зустрічі вручив голові правління Onur Group Онуру Четінджевізу та послу Туреччини в Україні Ягмуру Ахмету Гюльдере ордени «За заслуги» ІІ ступеня.

Читайте також: Зеленський присвоїв звання Героя України 35 захисникам

«Ми цінуємо, що на початку повномасштабного вторгнення представники Туреччини залишилися в Україні», - додав Президент України.

Відео: ОП

Водночас глава Держави подякував послу Ягмуру Ахмету Гюльдере, який закінчує свою дипломатичну місію в нашій державі, за роботу, що сприяла розбудові потужних відносин України й Туреччини.

Як повідомляв Укрінформ, Укргідроенерго та турецька компанія Dolsar Mühendislik A.Ş. домовилися про співпрацю у відновленні Каховської ГЕС.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-