Стефанчук на зустрічі з президентом ПАРЄ подякував за всі резолюції на підтримку України

Стефанчук на зустрічі з президентом ПАРЄ подякував за всі резолюції на підтримку України

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук під час зустрічі із Президентом Парламентської асамблеї Ради Європи Тіні Коксом висловив вдячність за лідерську позицію та всі резолюції, прийняті на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук заявив у Фейсбуці.

"Висловив вдячність Парламентській асамблеї за підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України й відповідні рішення, ухвалені у межах Асамблеї. А також за лідерську позицію та всі резолюції, прийняті на підтримку України", - зазначив Стефанчук. 

За його словами, важливо, що ПАРЄ торік закликала держави-члени Ради Європи визнати нинішній російський режим терористичним і підтримала на початку цього року створення спеціального міжнародного трибуналу для розслідування злочину агресії проти України.

"Тому необхідною є подальша підтримка Асамблеєю наших ініціатив щодо створення міжнародного спеціального трибуналу для покарання за злочин агресії проти України", - наголосив Стефанчук.

Читайте також: «Обнулення» термінів Путіна: у ПАРЄ занепокоєні поправками до конституції РФ – готують резолюцію

Як повідомлялось, Стефанчук відвідує з робочим візитом Ірландію, де, зокрема бере участь у Європейській конференції голів парламентів.

Фото: Фейсбук Руслана Стефанчука

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-