Костін домовився про співпрацю з президентом Американської асоціації юристів

Костін домовився про співпрацю з президентом Американської асоціації юристів

Укрінформ
Генеральний прокурор України Андрій Костін домовився про співпрацю з обраним президентом Американської асоціації юристів, це сприятиме зміцненню української системи правової допомоги.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

Генеральний прокурор Андрій Костін, перебуваючи з офіційним візитом у США, у Вашингтоні провів зустріч із Біллом Беєм, обраним президентом Американської асоціації юристів (ABA).

"Співпраця з ABA сприятиме зміцненню української системи правової допомоги та забезпеченню ефективної роботи із потерпілими та свідками воєнних злочинів. Сподіваємося на продовження нашої комунікації та подальше співробітництво", - заявив генпрокурор.

Костін подякував за внесок асоціації у забезпечення дотримання прав людини та розвиток правової системи України, зокрема, через програму ABA з верховенства права.

Читайте також: Костін в ООН: Бракує належного міжнародного механізму для повернення наших дітей додому

Також, сторони обговорили головні виклики воєнного часу, спільні зусилля у сфері забезпечення відповідальності та ініціативи, спрямовані на підтримку та компенсацію шкоди постраждалим від злочинів РФ.

Як повідомлялось, Генеральний прокурор України Андрій Костін на зустрічі у США з директором Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності (INL) Тоддом Д. Робінсоном обговорив поглиблення співпраці.

Фото: Офіс генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-