Штати привітали відданість України антикорупційним зусиллям

Штати привітали відданість України антикорупційним зусиллям

Укрінформ
Державний департамент, Мін'юст та Мінфін США, а також USAID, 1 вересня у Вашингтоні прийняли керівників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро та Вищого антикорупційного суду України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві Офісу речника Держдепу США.

«Відданість України боротьбі з корупцією є ключовою для її майбутнього та реалізації її європейських прагнень. Сполучені Штати вітають відданість України антикорупційним зусиллям навіть на тлі жорстокого повномасштабного вторгнення Росії та підтримують Україну, у її роботі над впровадженням ключових антикорупційних реформ, спрямованих на забезпечення її демократичного майбутнього, заснованого на верховенстві права», - заявили в американському відомстві.

Читайте також: Резніков - про боротьбу з корупцією: Я можу відсторонити працівника Міноборони, якщо є сумніви

Зазначається, що рішучі дії уряду України та його незалежних антикорупційних інституцій, а також пильність громадянського суспільства та ЗМІ залишаються важливими для протидії корупції, забезпеченню прозорості державних закупівель, зміцненню довіри інвесторів та притягнення до відповідальності тих, хто користується суспільною довірою.

Читайте також: Резніков - про хабарі у ВЛК: Йдеться переважно про цивільні комісії

Як повідомляв Укрінформ, Національне антикорупційне бюро України і Федеральне бюро розслідувань США підписали меморандум про поглиблення співпраці в протидії відмиванню коштів та розслідуванні корупційних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-