Трюдо звернувся до українців: Ви не самі у цьому бою

Трюдо звернувся до українців: Ви не самі у цьому бою

Укрінформ
Запеклий бій із авторитаризмом, який зараз ведуть українці, визначить майбутнє 21-го сторіччя.

Як повідомляє Укрінформ, про це заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо у зверненні з нагоди Дня Незалежності України.

“Український народ - вістря спису, що визначає майбутнє 21-го століття, й Канада підтримуватиме українців стільки, скільки буде потрібно”, - сказав Трюдо.

На його переконання, День Незалежності нагадує про “мужність, рішучість та стійкість народу України, який хоробро бореться проти авторитарної агресії”. “Звертаюся до усіх українців: ви не самі у цьому бою. Канада завжди підтримуватиме вас у обороні свободи, незалежності й демократії”, - наголосив прем’єр-міністр.

За його словами, “зв’язок між нашими народами - нерозривний”. “Українські канадці складають безцінну частину культурної мозаїки нашої країни, і їх минулі й сучасні внески формують ту Канаду, яку ми любимо”, - зауважив глава канадського уряду.

Читайте також: Канада запровадила додаткові санкції проти Росії

Трюдо також пообіцяв, що разом із партнерами й союзниками “Канада продовжить робити усе можливе заради підтримки України поки не буде відновлено її територіальну цілісність”.

Як повідомлялося, у четвер, 24 серпня, Україна святкує 32-гу річницю Незалежності.

День Незалежності України - щорічне свято в Україні, яке відзначають 24 серпня з нагоди ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України. Цей документ, ухвалений позачерговою сесією Верховної Ради УРСР, проголосив створення самостійної Української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-