Шмигаль зустрівся з прем’єром Молдови – домовилися про спільний контроль на кордоні

Шмигаль зустрівся з прем’єром Молдови – домовилися про спільний контроль на кордоні

Фото, відео
Укрінформ
Україна й Молдова розвиватимуть спільний контроль на державному кордоні.

Як написав у Телеграмі Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, такої домовленості було досягнуто під час зустрічі в Києві з Прем’єр-міністром Доріном Речаном, передає Укрінформ.

«Відзначили наш прогрес у розвитку логістики в умовах блокування Росією «зернового коридору» в Чорному морі. Швидке рішення щодо будівництва мосту через Дністер, розвиток пунктів пропуску, залізничного сполучення — усе це є дуже важливим і вирішальним для нас», - зазначив Шмигаль.

За його словами, сторони обговорили також співпрацю щодо подальшої європейської інтеграції наших країн.

«Вдячні за підтримку з перших днів повномасштабної війни. Сподіваюсь, сьогоднішній візит делегації Молдови сприятиме подальшому розвитку наших двосторонніх контактів та продуктивного діалогу», - додав глава уряду.

Читайте також: Молдова та Україна підписали меморандум щодо протидії корупції

Відео: Офіційний телеграм-канал Прем‘єр-міністра України

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Республіки Молдова Дорін Речан 22-24 серпня перебуває із робочим візитом у Києві. Його супроводжують віцепрем'єр-міністр, міністр сільського господарства та харчової промисловості Молдови Володимир Боля, а також міністр енергетики Віктор Парликов, міністр інфраструктури та регіонального розвитку Андрій Спину.

Фото: Кабінет Міністрів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-