Законопроєкт щодо покарання за голосну їзду голосуватимуть найближчим часом - Арахамія

Законопроєкт щодо покарання за голосну їзду голосуватимуть найближчим часом - Арахамія

Укрінформ
Законопроєкт, що передбачає покарання за їзду із порушенням допустимого рівня шуму, буде винесено на голосування Верховної Ради найближчим часом.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував голова парламентської фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, передає кореспондент Укрінформу.

Він нагадав, що після перегляду розслідування журналіста Михайла Ткача про те, як у Києві під час війни ганяють на тюнінгованих машинах, депутати зареєстрували законопроєкт, який забороняє це робити під час війни, окрім випадків спеціалізованих перегонів поза містами.

Читайте також: Фракція «Слуга народу» нікого з депутатів не покриватиме – Арахамія

«А під час війни мені здається, що це робити просто не на часі. Зараз і так багато речей, які лякають людей. Я вже маю дуже багато критики від молоді (щодо цього законопроєкту – ред.). Але мені здається, що більшість людей все-таки підтримають цю ініціативу. І ми будемо голосувати це найближчим часом», - сказав парламентарій.

Як повідомлялося, 5 серпня Арахамія поінформував, що у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який встановлює адміністративну відповідальність за експлуатацію транспортних засобів із перевищенням допустимого рівня шуму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-