ЦВК визнала Наталію Локтіонову обраним народним депутатом замість Арістова

ЦВК визнала Наталію Локтіонову обраним народним депутатом замість Арістова

Укрінформ
Центральна виборча комісія визнала Наталію Локтіонову обраним народним депутатим замість Юрія Арістова.

Про це повідомила пресслужба ЦВК, передає Укрінформ.

Як зазначається, до комісії надійшла постанова Верховної Ради від 27 липня 2023 року про дострокове припинення повноважень народного депутата Юрія Арістова у зв’язку з його особистою заявою. Арістов був обраний на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від партії “Слуга народу”.

ЦВК розглянула відповідну постанову та визнала Наталію Локтіонову, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку партії “Слуга народу” під №146, обраним народним депутатом на зазначених виборах у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Читайте також: До Ради надійшла заява депутата Холодова про складання мандата

Як повідомляв Укрінформ, агенція журналістських розслідувань “Слідство.Інфо” поінформувала, що заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрія Арістова в липні помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що розташовується на приватному острові Ітхаафуші (Мальдіви).

ДБР встановило, що народний депутат вніс до офіційних документів завідомо недостовірні відомості про термін свого перебування за кордоном, мети відрядження, країни перебування та часу повернення до України.

На підставі зібраних доказів 27 липня Арістову вручили повідомлення про підозру.

Арістов написав заяву про складання депутатських повноважень. Верховна Рада достроково припинила його повноваження 27 липня.

28 липня Печерський районний суд Києва обрав Арістову запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-