Уряд призначив Карандєєва виконувачем обов'язків міністра культури та інформаційної політики

Уряд призначив Карандєєва виконувачем обов'язків міністра культури та інформаційної політики

Укрінформ
Кабінет  міністрів тимчасово поклав виконання обов’язків міністра культури та інформаційної політики України на Ростислава Карандєєва.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Тимчасово покладено виконання обов’язків міністра культури та інформаційної політики України на Карандєєва Ростислава Володимировича», - йдеться у повідомленні.

Ростислав Карандєєв з липня 2020 року обіймає посаду першого заступника глави МКІП.

Читайте також: Ткаченко: Бути міністром під час війни - це честь

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня Верховна Рада звільнила Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики, яку він обіймав з 4 червня 2020 року.

Довідка

Ростиславу Карандєєву 51 рік. Випускник Київського національного університету імені Тараса Шевченка (за фахом "Фізика твердого тіла"). Пізніше закінчив цей же університет за фахом "Правознавство", докторантуру Міжрегіональної академії управління персоналом (доктор філософії в галузі економіки) та магістратуру Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (менеджмент соціокультурної діяльності).

Працював у Київській міській державній адміністрації (головний спеціаліст, керівник пресслужби), заступником голови Харківської райдержадміністрації та заступником голови Дніпровської райдержадміністрації Києва. Був депутатом II, III та IV скликань Київради.

На початку 2000-х років - голова політичної партії "Молода Україна".

Починаючи з 2006 року, обіймав пости директора департаменту, радника та заступника міністра в Міністерстві у справах сім'ї, молоді та спорту.

У 2014-2020 роках був радником та заступником міністра в міністерстві культури. У липні 2020 року призначений першим заступником  міністра культури та інформаційної політики, на цій посаді працював до сьогоднішнього дня.

Фото: МКІП / Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-