У Міноборони Німеччини не коментують «таємний документ Бундесверу» щодо ЗСУ

У Міноборони Німеччини не коментують «таємний документ Бундесверу» щодо ЗСУ

Ексклюзив
Укрінформ
У німецькому оборонному відомстві не коментують документ, у якому начебто міститься критика на адресу тактики Збройних сил України, та, більш того, стверджують, що не мають такого документа.

Так на запит Укрінформу відповіли в Міноборони ФРН.

«Як Федеральне міністерство оборони, ми взяли до відома повідомлення. Міністерство не має цього документа в розпорядженні й тому ми не можемо коментувати його», - заявила речниця відомства.

Читайте також: Депутат Бундестагу закликає дати Україні більше зброї, а не критикувати ЗСУ

Останніми днями документ Бундесверу під грифом «таємно», який цитує таблоїд Bild, став темою обговорення в німецьких і українських ЗМІ. В ньому міститься начебто критика на адресу деяких тактик ЗСУ. Підготовлений він був не представниками керівного складу МО. У звіті міститься певна «критика» на адресу ЗСУ, зокрема, брак злагодженості та координації, а також не повне втілення в життя отриманих при навчанні за кордоном навичок. Чимало німецьких експертів вже розкритикували цей документ, який, утім, ніхто особисто не бачив.

Як повідомляв Укрінформ, посол України в ФРН Олексій Макеєв у коментарі Укрінформу запевнив, що між українською стороною і Міноборони Німеччини існує плідна співпраця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-