Стефанчук із керівництвом Польщі вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії

Стефанчук із керівництвом Польщі вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук разом із керівництвом Сейму та Сенату, Прем’єр-міністром Польщі та членами уряду вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії.

Про це спікер українського парламенту повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Варшаві. Ранкова Свята літургія у Польовій катедрі Війська Польського. А далі — пам’ятна церемонія біля пам’ятника жертвам Волинської трагедії», - написав Стефанчук.

Він поінформував, що він разом із керівництвом Сейму та Сенату, премʼєр-міністром Польщі, членами eряду і польською громадськістю «у солідарності і молитві вшановуємо пам’ять всіх невинних жертв Волині».

Читайте також: Глави УГКЦ та католицької церкви Польщі підписали звернення щодо Волинської трагедії

«Ми - разом. У вшануванні гірких втрат у складному минулому, разом у сьогоднішній боротьбі з російським агресором, разом дивимося у майбутнє. Ми разом і сильні нашою єдністю», - підсумував спікер українського парламенту.

Як повідомлялося, президенти України та Польщі, Володимир Зеленський і Анджей Дуда зустрілися 9 липня на Волині, в Луцьку і взяли участь у спільних заходах із вшанування пам'яті жертв Волинської трагедії. Зеленський і Дуда відвідали Кафедральний костел святих Петра й Павла. У месі взяли участь митрополит Православної церкви України Епіфаній, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, глава Української греко-католицької церкви, Блаженніший Святослав.

Фото: Ruslan Stefanchuk, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-