Слабкість Росії очевидна: Зеленський відреагував на заколот «вагнерівців»

Слабкість Росії очевидна: Зеленський відреагував на заколот «вагнерівців»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відреагував на заколот ПВК "Вагнер" проти російської влади і заявив, що наразі слабкість РФ очевидна. За його словами, Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу.

Як передає Укрінформ, про це голова держави написав у Телеграмі.

“Слабкість Росії очевидна. Повномасштабна слабкість. І чим довше Росія триматиме свої війська та найманців на нашій землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає. Це теж очевидно. Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу”, - підкреслив Зеленський.

Він нагадав, що кожен, хто обирає шлях зла, руйнує сам себе.

За словами Президента, хто посилає колони військових знищувати життя іншої країни, не може втримати їх від втечі та зради, коли життя чинить опір.

Читайте також: Бунт Пригожина є ознакою краху путінського режиму - ГУР

“Тероризує ракетами, а коли їх збивають – принижується, щоб дали “Шахеди”. Зневажає людей та кидає на війну сотні тисяч, щоб врешті забарикадуватись у Московській області від тих, кого сам озброїв”, - підкреслив глава держави.

Він заявив, що Росія довго маскувала пропагандою слабкість і дурість свого правління, а тепер хаосу вже стільки, що жодною брехнею його не сховаєш. “І все це – одна людина, яка знов і знов лякає 1917 роком, хоча взагалі ні до чого іншого привести не здатна”, - зауважив Зеленський.

Він закликав українців зберігати міцність, єдність та силу.

Читайте також: «Вагнерівці» захопили військові об'єкти у Воронежі - ЗМІ

Зеленський запевнив, що українські командувачі та воїни знають, що робити.

Як повідомляв Укрінформ, за даними британської розвідки, вранці 24 червня ворожнеча між ПВК "Вагнер" та Міноборони Росії переросла у відкрите військове протистояння. Підрозділи приватної військової компанії мають на меті дістатися до Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-