Шмигаль провів розмову з Моравецьким - говорили про постачання техніки та тренування військових

Шмигаль провів розмову з Моравецьким - говорили про постачання техніки та тренування військових

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив із прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким питання постачання Україні техніки та тренування українських військових.

Про це керівник уряду повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Поспілкувався з Прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким. Цінуємо вагому оборонну підтримку Польщі. Обговорили подальшу співпрацю у постачанні військової техніки, а також тренування українських військових", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр також подякував Польщі за надання допомоги для ДСНС у вигляді техніки та обладнання для ліквідації наслідків теракту Росії на Каховській ГЕС.

Крім цього, керівники урядів двох країн скоординували підготовку до конференції відновлення України в Лондоні. "Розраховуємо за її підсумками на нові домовленості та конкретні проєкти", - сказав Шмигаль.

Читайте також: Зеленський поговорив з Дудою про очікування від саміту НАТО у Вільнюсі

Як повідомляв Укрінформ, українські рятувальники отримали від польських колег дев'ять пожежних мотопомп високої потужності.

Польща та ще ряд держав надали гуманітарну допомогу на запит України до Механізму цивільного захисту ЄС після підриву Каховської ГЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-