Дмитро Кулеба обурився тим, як деякі західні ЗМІ висвітлюють підрив Каховської ГЕС

Дмитро Кулеба обурився тим, як деякі західні ЗМІ висвітлюють підрив Каховської ГЕС

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба висловив обурення тим, що деякі західні ЗМІ в ситуації з підривом російськими військами Каховської ГЕС ставлять факти і російську пропаганду в один ряд і натякають на можливу причетність України до катастрофи. 

Про це глава української дипломатії написав у Твітері, передає Укрінформ.

"Обурює те, що деякі ЗМІ повідомляють, що «Київ і Москва звинувачують один одного» в руйнуванні Каховської греблі. Це ставить факти та пропаганду в один ряд. Україна переживає серйозну гуманітарну та екологічну кризу. Ігнорувати цей факт означає грати в російську гру "не все очевидно", - заявив Кулеба. 

Як повідомляв Укрінформ, очільник МЗС назвав підрив Каховської ГЕС жахливим військовим злочином, що спричинив найбільшу технологічну катастрофу в Європі за десятиліття.

Читайте також: За підрив Каховської ГЕС мають відповісти керівництво Росії та рядові виконавці – Малюк

Російські війська вночі 6 червня здійснили підрив Каховської ГЕС.

Як заявив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, місцеві жителі розпочали евакуацію із потенційних районів затоплення.

Президент Зеленський збирає екстрене засідання РНБО. Він наголосив, що підрив дамби Каховської ГЕС лише підтверджує, що росіян треба вигнати з кожного куточка української землі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-