Данілов відреагував на «занепокоєння» Путіна щодо ситуації в Бєлгороді

Данілов відреагував на «занепокоєння» Путіна щодо ситуації в Бєлгороді

Укрінформ
Єдине, що непокоїть українців, – це те, що президент РФ Володимир Путін ще має можливість висловлювати будь-яке занепокоєння, а не знайомитися в камері з матеріалами своєї карної справи.

Як передає Укрінформ, таку думку висловив секретар РНБО України Олексій Данілов у Твіттері, коментуючи заяву Путіна про його хвилювання через ситуацію в Бєлгороді.

"Щодо хвилювань кремля і Путіна через ситуацію в Бєлгороді. Єдине, що в цьому плані непокоїть українців, – тільки те, що Путін поки що має можливість висловлювати будь-яке занепокоєння, а не знайомитися в камері з матеріалами персональної карної справи. Але цей день наближається з максимальною швидкістю", – зазначив Данілов.

Раніше ЗМІ повідомили, що в Бєлгородській області РФ пролунали вибухи, а згодом у медіа з'явилася інформація про прихід на цю територію російських добровольців.

У соціальних мережах з'явилися заяви "Російського добровольчого корпусу" і легіону "Свобода Росії" про "визволення" кількох населених пунктів у Бєлгородській області.

Читайте також: Росія використає заворушення у Бєлгороді, щоб видати себе за жертву війни – британська розвідка

За словами речника президента РФ Дмитра Пєскова, Володимиру Путіну вже доповіли про "спробу прориву". Пєсков назвав події у Бєлгородській області "диверсією", мета якої — "відвернути увагу від Бахмутського напрямку". Він сказав, що російські сили намагаються знищити "диверсантів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-