В ОП відбулася зустріч з польськими дипломатами

В ОП відбулася зустріч з польськими дипломатами

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента Роман Машовець провів зустріч із директором Східного департаменту МЗС Польщі Малгожатою Косюрою-Казьмерською та директором Департаменту політики безпеки Адамом Бугайські.

Як передає Укрінформ із посиланням на ОП, у переговорах також узяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький.

Зазначається, що Машовець подякував польській стороні за вагому підтримку України з перших днів повномасштабного вторгнення рф. Він високо оцінив зусилля президента й уряду Республіки Польща з відстоювання інтересів нашої держави в багатонаціональних організаціях.

Польських дипломатів було детально поінформовано про безпекову ситуацію в Україні та навколо наших кордонів, про повітряні удари ворога по об’єктах цивільної енергетичної інфраструктури, зокрема з використанням дронів.

Читайте також: В ОП провели безпековий брифінг для бразильської делегації

«Відбувся плідний діалог щодо шляхів і способів подальшої взаємодії з метою зміцнення обороноздатності нашої країни та підготовки українських військовослужбовців. Заступник керівника Офісу Президента зазначив, що на цей час особливо важливе продовження й посилення збройної підтримки з боку країн-партнерів, що є запорукою спільної перемоги над агресором», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, представники Польщі, які завжди були й залишаються потужними адвокатами інтересів України на міжнародній арені, укотре підтвердили національні позиції, що полягають у неухильній підтримці Української держави задля повного відновлення її суверенітету й територіальної цілісності.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-