Якби росія змогла захопити Україну, наступним був би Казахстан – Данілов

Якби росія змогла захопити Україну, наступним був би Казахстан – Данілов

Єдині новини
Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов переконаний, що якби росія змогла захопити Україну, то наступною країною, на яку б вона напала, став би Казахстан.

Таку думку він висловив в ефірі телемарафоні «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Я з упевненістю можу сказати про те, що якби у путіна вийшло на території нашої країни (захопити – ред.), то наступним був би Казахстан. Більш того, він би не зупинився ні перед Вірменією, ні перед іншими країнами», - сказав Данілов.

На прохання ведучого він прокоментував візит президентів Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Таджикистану, прем'єр-міністра Вірменії та самопроголошеного президента білорусі 9 травня на парад до москви: «Не знаю, що їх спонукало туди приїхати. Подивимося, як далі будуть розгортатися події».

Читайте також: Данілов: Для росії зараз відбувається катастрофа, та найгірше попереду

Секретар РНБО також зазначив, що нині ніякого успіху росія у розв’язаній війні не має. Наприклад, зранку ворог ракетами обсрілював Україну, але й тут навряд чи росіянам вдалося здійснити задумане. «Те, що стосується фронту, то Бахмут, який вони вже скільки намагаються захопити, але це місто нашої честі, нашої гордості та наших героїв. Вони навіть на це не спромоглися», - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов сказав, що парад у москві став найкоротшим із 1941 року, та назвав його парадом боягузтва і страху.

9 травня на червоній площі в москві пройшов щорічний військовий парад. Цього разу там не було сучасної бронетанкової техніки, проїхав лише музейний Т-34.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-