Зеленський анонсував декілька важливих міжнародних подій для України

Зеленський анонсував декілька важливих міжнародних подій для України

Укрінформ
Влада продовжує готувати кілька важливих міжнародних подій, які можуть дати Україні більше міцності, а нашим воїнам – більше зброї.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у зверненні, передає Укрінформ.

«Ми продовжуємо готувати кілька важливих міжнародних подій, які можуть дати нашій державі більше міцності, а нашим воїнам – більше зброї. Майже щодня – відповідна комунікація з партнерами, відповідні завдання для нашої дипломатії. Наради, розмови, зустрічі", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Наша перемога в цій війні буде спільною – усіх, хто її наближав

Він подякував усім тим, хто залучений до такої підготовчої роботи. В абсолютній більшості випадків це невидима для загалу робота, але саме так це працює. "Результат базується на підготовці. Дякую кожному й кожній, хто готує результати для України! Офіс, уряд, наші дипломатичні представництва – дякую всім, хто залучений", - сказав глава держави.

Він упевнений у тому, що наша перемога в цій війні буде спільною - усіх, хто її наближав, усіх, хто воював і працював заради перемоги.

Читайте також: Зеленський подякував Силам оборони, які показали результат у бою

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський провів нараду стосовно запланованих на найближчі тижні і місяці міжнародних заходів, що мають надати допомогу нашій обороні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-