Зеленський назвав завдання, на які передусім спрямовують державні ресурси

Зеленський назвав завдання, на які передусім спрямовують державні ресурси

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський наголошує, що головним завданням держави сьогодні є деокупація територій і повернення людей із російської неволі, усі ресурси держави спрямовуються передусім на це.

Про це глава держави розповів у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

"Усі в Україні маємо розуміти, що головним завданням держави є деокупація наших територій, повернення наших земель і наших людей із російської неволі. Ресурси держави спрямовуються передусім на це завдання. І я вдячний усім, хто допомагає", - сказав Президент.

Він висловив вдячність усім, хто зберігає увагу світу до України, хто створює в Україні робочі місця, хто сплачує податки, хто залишається в країні й підтримує роботу своїх підприємств, а також усім, хто організовує збори для наших воїнів та відновлення – в Україні та за кордоном.

Читайте також: Зеленський: Зараз нам треба зберігати єдність і повну концентрацію на обороні

"Зараз так само, як і минулого року, усім нам треба зберігати єдність, мобілізованість та повну концентрацію на обороні", - наголосив Зеленський.

Він також подякував усім, хто на державних оборонних підприємствах та в бізнесі, який долучився, виробляє зброю та амуніцію, дрони, і усім, хто ремонтує та створює техніку, зокрема для розмінування.

"Дякую вам за те, що попри все Україна нарощує наш оборонний виробничий потенціал", - сказав Президент.

Читайте також: Зброя та підтримка економіки: Зеленський провів нараду про заплановані міжнародні заходи

Як повідомляв Укрінформ, для посилення українського військового комплексу (ВПК) уряд розширив перелік компаній, які можуть імпортувати товари військового призначення. Цим компаніям надано право імпорту товарів військового призначення для потреб власного виробництва.

Як відомо, Україна намагається регулярно повертати з російського полону своїх громадян. 16 квітня Україна та росія провели Великодній обмін полоненими - додому повернулися 130 українських захисників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-