Єрмак обговорив із радником Байдена надання безпекової допомоги Україні

Єрмак обговорив із радником Байдена надання безпекової допомоги Україні

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван під час телефонної розмови домовилися про подальшу координацію в питанні надання безпекової допомоги Україні.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

"Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у межах постійного діалогу з партнерами провів телефонну розмову з радником президента США з національної безпеки Джейком Салліваном... Співрозмовники домовилися про подальшу координацію в питанні надання безпекової допомоги Україні та обговорили подальші кроки в цьому напрямі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Єрмак поінформував співрозмовника про актуальну ситуацію на фронті, останні дії російського агресора та дії Сил оборони України.

Читайте також: Генерал Годжес закликає знову розглянути надання Україні F-16 та ракет АТАСМS

Керівник ОП подякував американському народові, президенту Джозефу Байдену та його команді, обом палатам Конгресу США за потужну всебічну підтримку України в боротьбі проти агресора та за свободу й демократію у Європі.

Як повідомляв Укрінформ, 17 квітня Міністерство оборони США повідомило про розмову глави Пентагона Ллойда Остіна й міністра оборони України Олексія Резнікова, під час якої відбувся обмін інформацією про ситуацію у сфері безпеки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-