Шмигаль назвав десять пріоритетних галузей для реформування

Шмигаль назвав десять пріоритетних галузей для реформування

Укрінформ
Розв’язана росією широкомасштабна війна проти України зумовила перегляд проєкту «Українська архітектура реформ» та унаочнила необхідність змін передусім в економіці, енергетиці, секторі безпеки, митниці, освіті, ветеранській та соціальній політиці.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Скоординували потреби та співпрацю у відновленні з ЄБРР, ЄС та Офісом реформ при Кабінеті Міністрів. Широкомасштабна війна створила нові виклики та нові пріоритети роботи, які змушують переосмислити роль проєкту «Українська архітектура реформ», - зазначив глава уряду.

Читайте також: Шмигаль обговорив із представниками ЄБРР та ЄС співпрацю у відновленні України

Він підкреслив, що сторони запланували діяльність у десятьох ключових напрямках і реформах. Зокрема, це стосується розробки нової економічної моделі України як ресурсного центру Європи, реформи сектору цивільної безпеки, оновлення ветеранської політики, реформи енергетики, спрямованої на енергонезалежність та модернізацію, відновлення, масштабної соціальної реформи, проєкту підтримки бізнесу, нових напрямків у реформі освіти, реформи митниці, а також державного управління.

Шмигаль подякував партнерам за готовність підтримати пріоритети уряду, команді Офісу реформ та проєкту URA за щоденну роботу.

Читайте також: Оборона та відновлення: Шмигаль розповів про результати візиту до США і Канади

Як повідомляв Укрінформ, Шмигаль обговорив із директором ЄБРР в країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне та головою Представництва ЄС в Україні Матті Маасікасом співпрацю у відновленні України та впровадженні реформ.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-