Шмигаль розпочав робочий візит у США

Шмигаль розпочав робочий візит у США

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розпочав робочий візит до Сполучених Штатів Америки, під час якого планує обговорити питання військової, фінансової допомоги, залучення інвестицій та допомогу у відновленні, а також необхідність посилення санкційного тиску на російську федерацію.

Про це глава уряду написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Починаємо роботу в США. Військова, фінансова, санкційна підтримка, залучення інвестицій та допомога у відновленні. Обговоримо всі ці питання з міністрами оборони, фінансів, торгівлі й транспорту США, керівництвом Світового банку, МВФ, USAID, ЄІБ та іншими», - зазначив Шмигаль.

Він додав, що розраховуємо на нові домовленості.

Читайте також: Вільна торгівля, військова допомога та санкції: Шмигаль підсумував візит до Канади

Як повідомляв Укрінформ, глава уряду у Вашингтоні (США) візьме участь в щорічному форумі Spring Meetings, що проводиться Групою Світового банку та Міжнародним валютним фондом. Він проведе зустріч з міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном, міністром торгівлі США Джиною Раймондо, міністром фінансів Джанет Єллен, а також із керівництвом МВФ, Світового банку, Європейського інвестиційного банку.

Денис Шмигаль 11 квітня побував з робочим візитом у Канаді. Там він зустрівся з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та віцепрем’єр-міністром — міністром фінансів Канади Христею Фріланд.

Фото: Денис Шмигаль/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-