Зеленський: Ніколи не буде втоми від вдячності полякам за підтримку українців

Зеленський: Ніколи не буде втоми від вдячності полякам за підтримку українців

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив вдячність польським громадянам, які з перших днів повномасштабного вторгнення допомагають Україні й українському народові.

Про це він сказав під час спільної з Президентом Польщі Анджеєм Дудою пресконференції у Варшаві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я впевнений, втомленості не буде ніколи від вдячності вам, звичайні польські люди, які допомагали звичайним українським людям від початку повномасштабного вторгнення росії, за те, як ви прихистили українців, як ви допомагали нам, із яким теплом, просто по-людськи, із якими обіймати ви зустрічали наших людей", - підкреслив Зеленський.

Відео: Офіс Президента

За його словами, можна забути про той чи інший економічний проєкт, але ставлення поляків до українців Україна ніколи і нізащо не забуде.

"Стосунки між нашими народами будувалися історично довгі роки, і сьогодні ми дійсно знаходимось у міцних відносинах не просто прагматичних, а відносинах людських. Це дуже важливо і в історичних питаннях, і в будь-яких питаннях", - додав Президент.

Читайте також: Зеленський подякував Дуді та кожному поляку: Ви не кинули Україну, а стояли з нами пліч-о-пліч

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський разом з дружиною 5 квітня перебуває з офіційним візитом у Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-