Кулеба: На засіданні Комісії Україна-НАТО ніхто не підштовхував нас до перемовин з росією

Кулеба: На засіданні Комісії Україна-НАТО ніхто не підштовхував нас до перемовин з росією

Укрінформ
На засіданні Комісії Україна-НАТО ніхто не підштовхував Україну до перемовин з росією у форматі, який не відповідає нашим інтересам.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на брифінгу за підсумками засідання у відповідь на запитання кореспондента Укрінформу.

«Не було жодного голосу, який би підштовхував Україну до перемовин у форматі, який якимось чином не відповідає інтересам України. Більше того, навпаки, навіть країни, які, скажімо так, менш гучні у підтримці України, заявили, що будь-які переговори мають відповідати двом базовим принципам – це територіальна цілісність і суверенітет України», - сказав Кулеба.

Він ще наголосив, що «ні в рядках, ні між рядків» не було ніякої втоми від війни проти України і натяків, мовляв, «давайте це все згортати».

Читайте також: ЗСУ швидше отримають усе, що треба для контрнаступу - Кулеба про результати Комісії Україна-НАТО

«Навпаки – конкретні речі: ми маємо зробити це, давайте ще подумаємо, може, зробити оце, і дуже багато чітких заяв про те, що ми будемо з Україною до тих пір, поки вона не переможе», - акцентував очільник МЗС.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів у Брюсселі зустріч з главою європейської дипломатії Жозепом Боррелем, під час якої йшлося про розширення безпекової підтримки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-