Зеленський утворив делегацію для участі в переговорах з Польщею

Зеленський утворив делегацію для участі в переговорах з Польщею

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський утворив делегацію України для участі в переговорах з Польщею щодо підготовки змін до договору про правову допомогу та правові відносини в цивільних і кримінальних справах.

Як передає Укрінформ, відповідний указ №196/2023 опублікований на сайті глави держави.

"Утворити делегацію України для участі у переговорах між Україною та Республікою Польща щодо підготовки проєкту Договору між Україною і Республікою Польща про внесення змін до Договору між Україною і Республікою Польща про правову допомогу та правові відносини у цивільних і кримінальних справах", — ідеться в документі.

Очільницею делегації призначена заступниця міністра юстиції України Ірина Мудра.

Решта п'ятеро членів — посадовці Департаменту міжнародного права Мін'юсту, Департаменту аналітичної та правової роботи Верховного Суду, Директорату з питань правової політики Офісу Президента та Департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України.

Згідно з указом, главі делегації дозволено в разі потреби вносити зміни до складу делегації, залучаючи до її роботи членів Експертної комісії з підготовки проєктів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу в цивільних, кримінальних й адміністративних справах, утвореної указом Президента України № 724/2010.

Читайте також: Україна обговорює будівництво ще однієї лінії електропередач із Польщею - Енергоатом

Забезпечити фінансування витрат, пов'язаних з участю української делегації в переговорах з Польщею, доручено Кабінету Міністрів України.

Також указом затверджені директиви, якими має керуватися українська делегація у своїй роботі.

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня Зеленський прибуде з офіційним візитом до Польщі. Серед запланованих заходів — переговори з Президентом Анджеєм Дудою щодо всього спектру українсько-польських відносин, зокрема політичних, економічних, безпекових й історичних питань.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-