«Гвардія наступу» отримала понад 35 тисяч заявок

«Гвардія наступу» отримала понад 35 тисяч заявок

Єдині новини
Укрінформ
На вступ до бригад “Гвардії наступу” надійшло понад 35 тисяч заявок, з них понад 16 тисяч до підрозділів, які входять до складу Національної гвардії.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив речник НГУ Руслан Музичук, передає кореспондент Укрінформу.

“Загальна кількість заявок, які були подані за майже 2 місяці до усіх підрозділів МВС (які входять до “Гвардії наступу” — ред.), становить трохи більше 35 тисяч. І більше 16 тисяч — це саме ті, що стосуються саме наших підрозділів”, - сказав Музичук.

За його словами, наразі понад 10 відсотків кандидатів із тих, що подали заявки, зараховані до військових частин.

Читайте також: Під час навчання у «Гвардії наступу» кандидату повістка вже прийти не може - МВС

Крім того, як передає пресслужба МВС, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко під час робочої зустрічі з надзвичайним і повноважним послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою заявив, що добровольці, які входять до бригад “Гвардії наступу”, є надзвичайно вмотивованими.

“Міністр поінформував, що нещодавно відвідав таку бригаду прикордонної служби - “Сталевий кордон”, та відзначив, що добровольці є надзвичайно вмотивованими”, - зазначається у повідомленні.

Очільник МВС заявив, що наразі міністерство працює над впровадженням нової системи соцзахисту, медреабілітації та психологічного супроводження службовців та працівників органів системи МВС.

Як повідомлялося, на вступ до бригади Національної поліції України “Лють” (у складі “Гвардії наступу” було подано понад 9 тис. заявок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-