Стефанішина наступного тижня поїде на зустріч міністрів з європейських справ

Стефанішина наступного тижня поїде на зустріч міністрів з європейських справ

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина візьме участь у зустрічі міністрів з європейських справ наступного тижня, щоб прокласти шлях до початку перемовин про вступ в Євросоюз.

Про це вона заявила в ефірі національного телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми маємо імплементувати тисячі і тисячі європейських стандартів у нашу правову систему, адоптувати наш бізнес до роботи в умовах європейського ринку. Але не чекаючи відкриття перемовин, ми почали нашу самооцінку, яка ляже в основу формування переговорної позиції України з Європейським Союзом, і вже наступного тижня я візьму участь у першій зустрічі міністрів з європейських справ, де ми будемо прокладати шлях до початку перемовин», - зазначила Стефанішина.

Читайте також: ЄС має підтримати Україну на шляху до членства в євроспільноті – міністр Франції

Вона підкреслила, що запорукою швидкості вступу України в ЄС є робота уряду на випередження. Віцепремʼєр також зауважила, що має достатньо оптимістичне розуміння того, що Україна встигне підготуватися до членства вже до 2024 року.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня Стефанішина заявила, що Україна виконала майже 80% зобов’язань, передбачених в Угоді про асоціацію з Європейським Союзом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-