Результати візиту польської делегації до Києва буде видно у найближчі тижні - міністр

Результати візиту польської делегації до Києва буде видно у найближчі тижні - міністр

Укрінформ
Під час візиту польської урядової делегації до Києва обговорювалися питання євроінтеграції України, питання санкційної політики, участь польських компаній у відбудові України та інші. Їх результати буде видно вже найближчим часом.

Про це в коментарі PAP повідомив міністр з європейських питань в Раді міністрів Польщі Шимон Шинковський вель Сенк, передає Укрінформ.

“Я приїхав з конкретними пропозиціями щодо посилення галузевої співпраці у підготовці України до відкриття переговорів про вступ (до ЄС – ред.), а також для консультацій щодо ініціатив у справі викрадених (росією – ред.) дітей з України та для обміну думками щодо переговорів у контексті санкцій”, - сказав Шинковський вель Сенк.

Він зазначив, що українською стороною також обговорено роль Польщі та польських компаній у відбудові України. Він зауважив, що за участю міністрів канцелярії прем’єр-міністра РП Міхала Дворчика та голови Бюро міжнародної політики у канцелярії Президента Польщі Марціна Пшидача обговорено питання безпекової і трансатлантичної співпраці, а також нинішню ситуацію на фронті.

Читайте також: Україна та Польща відновлять роботу Консультаційного комітету Президентів

“Найближчі дні і тижні принесуть конкретні результати з обговорюваних питань”, - наголосив Шинковський вель Сенк.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч із делегацією Республіки Польща, до складу якої увійшли державний секретар канцелярії Президента Республіки Польща – керівник Бюро з міжнародної політики Марцін Пшидач, міністр у справах ЄС Республіки Польща Шимон Шинковський вель Сенк та міністр – член Ради міністрів Польщі Міхал Дворчик. Під час зустрічі обговорювалося широке коло питань у сфері оборонної підтримки України, європейської та євроатлантичної інтеграції й участі Польщі у відбудові України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-