Данілов про заяви лукашенка: Істерика наростає

Данілов про заяви лукашенка: Істерика наростає

Укрінформ
Поведінка і неприйнятні заяви білоруського диктатора лукашенка свідчать про наростання істерики як у білорусі, так і в росії. Усвідомлення неможливості перемогти Україну військовим шляхом штовхає ворога до плану Б та спроб домогтися Мінська-3.

Таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" оприлюднив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Те, що він промовляв, є абсолютно некоректно щодо нашого Президента. І взагалі поведінка лукашенка крайнім часом починає дивувати. Як будуть розгортатись події - будемо дивитись. Ми готові до будь-якого розвитку ситуації. Це наша країна, ми будемо її захищати, хто б там собі щось не вигадував, не думав, що хтось когось почне там підтримувати чи посилювати. Ми розуміємо, куди все це йде, і на сьогодні питання тільки часу, коли станеться наша перемога», - наголосив Данілов.

За його словами, нерви нині не витримують не тільки у лукашенка, а й на території росії. Вони зараз шаленіють, не знають що робити, у який спосіб вирішити питання, які, вони вважали, дуже швидко могли вирішити, зазначив Данілов. Він також зауважив, що з кожним днем проблем на росії і білорусі стає все більше, тож уже починає розгортатись підготовка до плану Б.

«На сьогодні істерика, яка є на білорусі, наростає і вона буде тільки посилюватись. Ми маємо бути до цього готові і розуміти, що ворог, ще раз наголошую, розуміє, що не має спроможності військовим шляхом вирішити питання, і буде задіювати так званий план Б, він уже починає розгортатися. Ми з кожним днем усе більше отримуємо інформації з цього приводу. План відомий, зрозуміло, хто має бути виконавцем цього плану, яка йде підготовча робота. Все вказує на те, що надій, нібито вони можуть військовим шляхом вирішити питання захоплення нашої країни, у них уже немає», - зазначив Данілов.

Секретар РНБО також зауважив, що всі пропозиції, на кшталт Мінська-3, абсолютно неприйнятні для українського суспільства.

«Я можу сказати, що все, що стосується Мінська-3, є абсолютно неприйнятним для нашого суспільства. На сьогодні 95-97% нашого населення вірять у перемогу ЗСУ, розуміють, що вона станеться», - підкреслив секретар РНБО.

Читайте також: У МЗС відповіли на заяви про «Мачулищі»: Категорично відкидаємо інсинуації лукашенка

Він переконаний, що повертати в Україну «вплив рф, повертати сюди якісь російські проєкти, повертати сюди медведчуків – це не дозволить наш народ, не дозволить пам'ять про хлопців і дівчат, які гинуть кожного дня».

Також секретар РНБО вкотре підкреслив, що росія – країна-терорист, а з терористами не можна домовлятись.

«З терористами ми ні про що домовлятися не можемо. Це країна-терорист, яка має нести відповідальність», - наголосив Данілов, додавши, що перемовини можуть бути лише про міжнародний трибунал та про відповідальність режиму путіна.

Як повідомлялось раніше, білоруський диктатор олександр лукашенко заявив, що вважає "диверсією" пошкодження радіолокаційного літака А-50 на аеродромі "Мачулищі", і що Україна кинула виклик Білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-