У МЗС відповіли на заяви про «Мачулищі»: Категорично відкидаємо інсинуації лукашенка

У МЗС відповіли на заяви про «Мачулищі»: Категорично відкидаємо інсинуації лукашенка

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України категорично відкидає інсинуації олександра лукашенка про нібито причетність української сторони до подій на аеродромі «Мачулищі».

Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Очевидно, що це є черговою спробою створити штучну загрозу зі сторони України заради виправдання своєї підтримки агресії росії», - підкреслив Ніколенко.

Він зауважив, що загрозу потрібно шукати не в Україні, яка бореться за себе та шукає миру, загроза лежить у росії, яка всілякими способами намагається ще більше втягнути білорусь у війну, остаточно позбавити її незалежності та суверенітету.

Речник також зазначив, що Київ залишить без відповіді акт безсилля лукашенка у вигляді грубого персонального випаду на адресу Президента Володимира Зеленського.

Читайте також: Після підриву А-50 у Білорусі почались обшуки у тих, кого судили за останні три роки

Як повідомлялося, 26 лютого стало відомо, що на військовому аеродромі «Мачулищі» у білорусі вранці лунали вибухи, з'явилася також інформація про пошкоджений російський літак радіолокаційної розвідки. Представник групи Bypol Олександр Азаров повідомив, що за цим стоять білоруські партизани. російський літак-розвідник А-50 полетів на ремонт у Таганрог.

олександр лукашенко звинуватив Україну в диверсії на території білорусі, назвавши Володимира Зеленського «гнидою» і заявивши, що Україна кинула виклик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-