Зеленський зустрівся з лідерами Соціал-демократичної партії Німеччини

Зеленський зустрівся з лідерами Соціал-демократичної партії Німеччини

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся із лідерами Соціал-демократичної партії Німеччини Ларсом Клінгбайлем і Рольфом Мютценіхом та висловив вдячність Німеччині за всебічну підтримку нашої держави у війні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Телеграмі глави держави.

"Провів зустріч із лідерами Соціал-демократичної партії Німеччини Ларсом Клінгбайлем і Рольфом Мютценіхом. Дякую Німеччині за всебічну підтримку нашої держави з перших днів повномасштабної російської агресії", - зазначив Президент.

Читайте також: Шмигаль обговорив із лідерами Соціал-демократичної партії Німеччини постачання озброєння

Окремо він висловив вдячність Німеччині за прийом понад мільйон вимушених переселенців з України, лідерство у формуванні танкової коаліції через надання німецьких танків Leopard і внесок у захист українського неба шляхом передання високоефективної системи ППО IRIS-T.

"Важливо й надалі зміцнювати наші союзницькі відносини", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня співголова Соціал-демократичної партії Німеччини Ларс Клінгбайль і лідер фракції соціал-демократів у Бундестазі Рольф Мютценіх прибули до Києва.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив із лідерами Соціал-демократичної партії Німеччини питання постачання зброї в Україну, переслідування за міжнародні злочини та закликав підтримати діалог щодо вступу України в ЄС до кінця року.

Очільник МЗС висловив упевненість у тому, що Німеччина та інші партнери продовжать підтримувати Україну, оскільки вони розуміють: те, що відбувається тут, стосується також їхньої безпеки.

Фото: Володимир Зеленський, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-