Рада робить усе можливе для пришвидшення євроінтеграції України - Стефанчук

Рада робить усе можливе для пришвидшення євроінтеграції України - Стефанчук

Укрінформ
Верховна Рада України робить усе можливе для адаптації національного законодавства до європейського та пришвидшення української євроінтеграції.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Він зазначив, що 28 лютого 2022 року разом із Президентом Володимиром Зеленським та Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем підписали спільну Заяву на членство України у Європейському Союзі. У цьому контексті Стефанчук нагадав, що 23 червня минулого року європейські лідери надали Україні статус держави-кандидата на членство в ЄС.

"Наш рух залишається незмінним та незворотнім! Україна демонструє максимальний прогрес у виконанні рекомендацій Європейської комісії. Верховна Рада України робить усе від неї залежне, аби адаптувати національне законодавство до європейського. Аби пришвидшити нашу євроінтеграцію", - підкреслив спікер українського парламенту.

Читайте також: Цього року мають початися переговори про членство України в ЄС - Зеленський

Стефанчук наголосив, що 2023 рік має стати роком початку переговорів про повноправне членство України в Європейському Союзі. "Ми маємо спільні європейські цінності. Спільні прагнення. Спільне майбутнє", - зазначив Голова ВР.

Як повідомлялося, раніше Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив, що ВР виконала свої зобов'язання та ухвалила законопроєкти, які були необхідні для виконання семи рекомендацій Єврокомісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-