Зеленський відповів на ядерні заяви путіна: На них вже не звертають увагу

Зеленський відповів на ядерні заяви путіна: На них вже не звертають увагу

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголошує, що російське керівництво вже спілкується як терористи, але терористи носять маски, тоді як росіяни своїх облич не приховують.

Про це він заявив під час спільної з Прем`єр-міністром Італії Джорджою Мелоні пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформ.

"Що стосується, чи готуються вони (росіяни - ред.) до випробувань (ядерної зброї - ред.)... Ця людина (путін - ред.) спочатку прийняла рішення, що будуть якісь залякування, а потім це пов'язали з якимись меседжами від США тощо. Мені здається, це постійно відбувається, серйозно вже на них не звертають увагу. На жаль, вони (росіяни - ред.) вже спілкуються як терористи але різниця тільки, що терористи в масках, а ці навіть не приховують своїх облич", - відповів Зеленський на запитання щодо загрози застосування ядерної зброї росією чи проведення нею провокацій біля ядерних об'єктів.

Читайте також: Білий дім відповів путіну про те, хто винний у війні в Україні

Як повідомлялося, у вівторок з першим візитом в Україні перебуває Прем`єр-міністр Італії Джорджа Мелоні.

Очільник росії владімір путін у зверненні до федеральних зборів рф 21 лютого заявив, що росія призупиняє участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння, тобто про обмеження ядерних озброєнь рф та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-