Резніков розкрив зміст розмови із Зеленським, після якої він залишився міністром оборони

Резніков розкрив зміст розмови із Зеленським, після якої він залишився міністром оборони

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що з ним не обговорювали перехід з Міноборони, і він не знає, чому голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія оголосив про можливу рокіровку без узгодження.

Про це він сказав в інтервʼю «Бабелю», передає Укрінформ.

«Зі мною жодної розмови про Міністерство стратегічних галузей промисловості не було, це не моя історія. А займатися тим, чим я не вмію, – не хочу і не буду», – зазначив він.

Резніков долдав, що не знає, чому Арахамія оголосив перед депутатами про рокіровку глави Міноборони, якщо це ще не було узгоджено.

«Мені важко коментувати, у мене з Давидом немає недружніх стосунків, ми з ним теж з Aspen. Давайте я не буду коментувати», – додав він.

Міністр також уточнив, що мав розмову з Президентом Володимиром Зеленським.

«У нас була розмова з Президентом про те, що ми продовжуємо співпрацю зі мною як з міністром оборони. Але я маю зробити висновки з цієї ситуації, тобто це мають бути кадрові рішення, тому що без оновлення команди буде важко працювати. За рекомендацією Президента я оновлюю команду на рівні заступників міністра. А потім це піде по департаментах і так далі», — пояснив глава Міноборони і додав, що термін його перебування на посаді не був предметом розмови.

Читайте також: Резніков каже, що поки не отримував пропозицій від Президента очолити Мінстратегпром

Як повідомлялося, на тлі корупційних скандалів у Міноборони почали зʼявлятися чутки про можливе звільнення Резнікова. Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив, що Міністерство оборони очолить керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов, а чинний очільник відомства Олексій Резніков буде переведений на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Резніков очолює Міністерство оборони з 4 листопада 2021 року. До цього він із березня 2020 року був віцепрем'єр-міністром – міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 3 листопада 2021 року парламент звільнив його з цієї посади за власним бажанням.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-