До відповідальності торік притягнули 621 особу - Резніков про результати аудитів у Міноборони й ЗСУ

До відповідальності торік притягнули 621 особу - Резніков про результати аудитів у Міноборони й ЗСУ

Укрінформ
У Збройних силах України та Міністерстві оборони за результатами внутрішніх аудитів минулого року до відповідальності притягнули 621 особу.

Як передає Укрінформ, про це міністр оборони України Олексій Резніков повідомив у Фейсбуці.

"621. Саме стільки посадових осіб з числа Збройних Сил України та Міністерства оборони було притягнуто до відповідальності за результатами внутрішніх аудитів минулого року", - зазначив Резніков.

З них до матеріальної відповідальності притягнули 497 посадових осіб, до дисциплінарної відповідальності – 124 посадові особи.

Читайте також: У Міноборони продовжать реформи навіть під час війни – Резніков

Резніков підкреслив, що всі матеріали внутрішніх аудитів, якими встановлено порушення, своєчасно передавались до правоохоронних органів.

"Моя принципова позиція була, є і буде незмінною — нульова толерантність до будь-яких порушень. Всі особи, чия вина доведена відповідними органами, — несуть і нестимуть відповідальність", - наголосив Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Резніков заявив, що у Міністерстві оборони перезавантажать роботу управління з питань запобігання і виявлення корупції та сформують громадський антикорупційний механізм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-