кремль хоче вбити клин у міжнародну підтримку України – в МЗС відреагували на заяву пєскова

кремль хоче вбити клин у міжнародну підтримку України – в МЗС відреагували на заяву пєскова

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України спростувало заяву речника президента рф володимира путіна дмитра пєскова про те, що на Заході нібито зростає роздратування корупцією в Україні після неефективного використання допомоги.

Про це йдеться у дописі речника МЗС Олега Ніколенка у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, Ніколенко назвав звинувачення пєскова класичною тезою із методички російської пропаганди.

«В кремлі не полишають спроб вбити клин в міжнародну підтримку нашої держави на тлі успішного протистояння агресії росії. Раніше в москві також активно намагалися дискредитувати військову допомогу Заходу, поширюючи інсинуації про її потрапляння до рук контрабандистів. Нічого в них не вийде», - підкреслив речник.

Читайте також: Данілов відповів пєскову: Немає реалій, в яких існують «нові території в складі рф»

Дипломат також акцентував на заяві глави МЗС Дмитра Кулеби про те, що в 2023 році на Україну чекає каскад хороших новин про надання і новітньої зброї, і нової фінансової допомоги.

«Наші іноземні партнери рішучі як ніколи в забезпеченні перемоги України», - спростував заяви представника країни-агресора Ніколенко.

Як повідомляв Укрінформ, 20 січня відбудеться чергове засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» за участю глав оборонних відомств близько 50 країн під головуванням США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-