Президент анонсував нові санкційні списки росіян, які виправдовують державу-терориста

Президент анонсував нові санкційні списки росіян, які виправдовують державу-терориста

Відео
Укрінформ
В Україні вже з’явився перший санкційний список щодо громадян рф і повʼязаних з ними осіб, які виправдовують війну з нашою державою чи оспівують державу-терориста, і у подальшому будуть наступні рішення щодо санкцій стосовно цих осіб.

Про це у своєму зверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

Він повідомив, що у суботу підписав укази про введення в дію рішень РНБО. За його словами, 7 січня відбулося чергове засідання Рада національної безпеки і оборони України, на якому було затверджено загальний план роботи РНБО в 2023 році. «Це буде точно не менш потужно, чим у попередні роки», - сказав Президент.

«Головний пріоритет – це убезпечення нашої незалежності, зміцнення нашої здатності оборонятись – усіма кроками, які необхідні, усіма засобами, які спрацюють. І є проміжний підсумок у роботі щодо багатьох громадян росії та повʼязаних з нею осіб, які виправдовують війну, допомагають її вести чи оспівують державу-терориста. Сьогодні є перший такий санкційний список – будуть наступні рішення по санкціях проти таких осіб», - зазначив Зеленський.

Відео: ОПУ
Читайте також: Зеленський призупинив громадянство 13 священників московського патріархату - ЗМІ

Президент поінформував, що усі, чий голос звучить в унісон із гуркотом російської артилерії, будуть ізольовані від цивілізованого світу.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" про застосування персональних санкцій до низки російських акторів та виконавців.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-