Єрмак розповів, чому пише «ребуси» в соцмережах

Єрмак розповів, чому пише «ребуси» в соцмережах

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак пише на своїх сторінках у соцмережах так звані "ребуси" задля позитиву і прагне, аби Володимир Зеленський пішов на другу президентську каденцію.

Про це він розповів в інтерв’ю Наталії Мосейчук, повідомляє Укрінформ.

«Чому я став це (писати ребуси – ред.) робити? Тому що, по-перше, важливо людям давати надію. Дуже важливо навіть до дуже серйозних речей ставитися з позитивом. І плюс ми всі колись були фанатами кросвордів, ребусів і т.д.», - сказав Єрмак.

Очільник ОП зауважив, що писати дописи у соцмережах йому допомагають, проте він особисто теж «бере участь».

Читайте також: Сьогодні є стовідсоткова віра Америки в нашу перемогу - Єрмак

«Це дає позитивний поштовх. Тим паче, що завжди, коли я це роблю, це пов’язано з якимись приємними новинами, з якимись подіями, про які можна сказати або які можна анонсувати і які дійсно викличуть у людей позитив», - пояснив він мету свого креативного підходу до постів.

У той же час на запитання, чи планує Володимир Зеленський балотуватися на другий термін, Єрмак відповів, що це питання з главою держави не обговорював, але, на його особисту думку, Зеленський під час виборів знову має кандидувати у президенти.

«Країна отримала найкращого Президента за 30 років. І я вважаю, що дуже багато ще чого він може для цієї країни зробити, Моя особиста думка - він повинен піти на другий термін», - зазначив керівник ОП.

Читайте також: На Банковій порахували, скільки Зеленський з 24 лютого провів розмов, зустрічей та виступів

Водночас Єрмак додав, що постійно знаходиться біля Президента, бо є його менеджером і працює над тим, щоб зробити його «ще більше ефективним».

Як відомо, керівник ОП Андрій Єрмак часто використовує символи у написанні дописів у соціальних мережах.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-