Зеленський закликав політиків залишити вдома особисті амбіції та працювати на захист України

Зеленський закликав політиків залишити вдома особисті амбіції та працювати на захист України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликав українську владу та суспільство зберігати єдність заради нашої країни та заради Перемоги.

Про це він сказав у щорічному посланні до Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми всі – у цій залі, в Україні, у нашому народі, у суспільстві. Пункт перший – єдність. Ми маємо берегти її попри будь-які особисті емоції, будь-які особисті інтереси. Єдність – це те, що дозволяє нам зараз зміцнювати суспільство, зміцнювати нашу державу, перемагати разом і змінювати негативні тенденції нашої багатовікової історії. Чим сильніше єдність – тим більшою і швидшою буде наша з вами Перемога», - сказав Зеленський.

Читайте також: Після 24 лютого з російського полону вдалося звільнити 1456 людей - Зеленський

За його словами, нині всі маємо в єдності бути рівними, і це дуже важливий момент. Ніхто на фронті не зрозуміє тих, хто маючи будь-яку політичну вагу чи будь-яку владну позицію, буде намагатись повернутися до старого життя, яке було до 24-го лютого.

«І якщо хтось спробує зіграти проти незалежності України – чи політичної, чи економічної, чи духовної незалежності, – наша держава буде відповідати миттєво і жорстко. Не існує у світі такого золота для хрестів чи будь-чого ще, яке могло б перекрити моральну іржу від звʼязків з державою-терористом. І вибачте, якщо хтось з політичного класу України думає, ніби коли він спускається на лижах з гори, то цим мотивує солдатів підійматися з окопів і йти у наступ, – це ознака божевілля, і таких в політиці не буде. Я прошу: усім залишити вдома особисті амбіції та працювати на захист нашого спільного дому», - закликав глава держави.

Президент наголосив на тому, що всі нині мають працювати разом з державою і так, як потрібно для захисту свободи й людей.

Читайте також: Зеленський передав командиру батареї HIMARS відзнаку від Президента США

«Коли триває така жорстока війна – не час для особистої політичної партизанщини десь тут у тилу, у медіа чи тим більше у столицях держав, які нам допомагають. Будь ласка, сприймайте мої слова максимально серйозно. Україна йде до Перемоги, про яку мріяли покоління наших людей.», - додав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у середу, 28 грудня, виступив зі щорічним посланням до Верховної Ради.

Конституцією України передбачено, що до повноважень глави держави належать звернення зі щорічними та позачерговими посланнями до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України. У посланні викладається позиція Президента з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, прийняті ним відповідно до конституційних повноважень.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-