Командувачі Нацгвардій України та Каліфорнія визначили спільні напрямки роботи на 2023 рік

Командувачі Нацгвардій України та Каліфорнія визначили спільні напрямки роботи на 2023 рік

Укрінформ
Командувачі Нацгвардії України та штату Каліфорнія визначили спільні напрямки роботи на наступний рік.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба МВС УКраїни повідомляє у Телеграмі.

Очільник НГУ генерал-лейтенант Юрій Лебідь провів робочу онлайн-зустріч з виконувачем обов’язків генерал-ад’ютанта Національної гвардії штату Каліфорнія генерал-майором Метью Біверсом.

Сторони обговорили події 2022 року, початок повномасштабної збройної агресії рф, поточну ситуацію на фронті, а також питання допомоги США, яка сприятиме підвищенню оборонних спроможностей підрозділів Нацгвардії України.

"Американську сторону поінформовано про суттєві зміни, які відбулись в НГУ з 24 лютого, зокрема про збільшення чисельності особового складу та реформування організаційно-штатної структури оперативних підрозділів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Нацгвардії показали, як спецпризначенці зупинили прорив росіян на Донеччині

Каліфорнійським колегам повідомили про конструктивну зустріч зі старшим військовим представником МО США в Україні Гарріком Гарманом, керівником відділу оборонного співробітництва Джошуа Хенслі й експертом ППО Джастіном Логаном.

Як повідомлялося, бійці Національної гвардії за тиждень знищили понад десять одиниць бронетехніки російських військ, два безпілотники і склад з боєприпасами загарбників.

Фото: МВС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-