У Нацгвардії показали, як спецпризначенці зупинили прорив росіян на Донеччині

У Нацгвардії показали, як спецпризначенці зупинили прорив росіян на Донеччині

Відео
Укрінформ
Бійці Національної гвардії України зупинили прорив ворога у районі Великої Новосілки у Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це Національна гвардія України повідомляє у Фейсбуці.

"Черговий прорив ворога провалився через зброю та вмілі дії спецпризначенців Нацгвардії у районі Великої Новосілки, що на Донеччині. Загарбники зазнали втрат живої сили та техніки", - ідеться у повідомленні.

Під час розвідувальних дій бійці спецпідрозділу "Омега" помітили, що ворог готується проводити наступальні та штурмові дії. Зокрема, у напрямок, який тримають українські сили оборони, рухалась техніка та загарбники. Координати були передані бійцям Збройних сил України, які спільно з нацгвардійцями відкрили вогонь по ворогу.

На іншому напрямку, де ворог намагався здійснити прорив, спецпризначенці самостійно знищили танк, БМП та кілька десятків живої сили противника.

Читайте також: Одну з ракет під Києвом у п'ятницю збили нацгвардійці

"Як зазначають самі нацгвардійці, ворог намагається просуватись під прикриття важкої артилерії, що надзвичайно ускладнює ситуацію. Не допустити прорив ворога на цьому напрямку першочергове завдання нацгвардійців та інших підрозділів Сил оборони, адже це унеможливить їх подальшій наступ у напрямку Запоріжжя та Дніпра", - зазначили в Нацгвардії.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого по 17 грудня ліквідували близько 97 тис. 690 російських військових, 420 з них — за останню добу.

Фото: НГУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-