Уряд утворив комісію з реорганізації Мінрегіону

Уряд утворив комісію з реорганізації Мінрегіону

Укрінформ
Кабінет Міністрів утворив комісію для реорганізації Міністерства розвитку громад та територій.

Про це повідомив у Телеграмі представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Утворено комісію з проведення реорганізації Міністерства розвитку громад та територій. Установлено, що строк заявлення кредиторами своїх вимог становить 2 місяці", - написав він.

Мельничук додав, що строк проведення реорганізації міністерства становить не більше 6 місяців з дня прийняття рішення про таку реорганізацію.

Як повідомлялося, 2 грудня Уряд прийняв рішення про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади. Постанова передбачає перейменування Міністерства інфраструктури на Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, реорганізацію Міністерства розвитку громад та територій шляхом приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Читайте також: Уряд врегулював питання призначення заступників Кубракова

Міністерство розвитку громад та територій, що припиняється згідно з цією постановою, продовжує виконувати функції та повноваження у визначених сферах до завершення здійснення заходів з приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, якому передаються функції та повноваження Міністерства розвитку громад та територій. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури є правонаступником майна, прав і обов’язків Міністерства розвитку громад та територій, що реорганізується.

1 грудня Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури і призначила його на посаду віце-прем’єр-міністра з відновлення України - міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-