«Інформаційний Рамштайн» має об'єднати Європу, США та Україну в протидії пропаганді рф - Ткаченко

«Інформаційний Рамштайн» має об'єднати Європу, США та Україну в протидії пропаганді рф - Ткаченко

Укрінформ
«Інформаційний Рамштайн» може відбутися у межах форуму з глобальної інформаційної безпеки, що проходитиме у Франції.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в ефірі марафну «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Ми знаємо, що у Франції незабаром розпочнеться робота щодо інформаційної безпеки – як для самої Франції, так і для всього світу. Ми сподіваємося спільно з французькими та німецькими колегами розширити цю ініціативу та провести великий форум зі спільними експертами, щоб усі ці різнопланові кроки, які відбуваються у наших колег, об’єднати», - сказав він.

Водночас Ткаченко зауважив, що МКІП запропонував європейським й американським колегам план дій – «адженда» такого форуму, що включає кілька аспектів для обговорення та прийняття рішень. Він зазначив, що у цьому питанні Україна не може зволікати.

Читайте також: Ткаченко: Дев'ятий пакет санкцій ЄС - лише початок протидії російській пропаганді

Як повідомлялося, «Інформаційний Рамштайн» - ініціатива МКІП щодо підтримки українського медіаполя. Перший його напрямок стосується координації роботи колег із вільного світу в протидії російській дезінформації. Другий полягає у створенні незалежного фонду - для фінансової підтримки українських медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-