Данілов вважає, що путін скасував традиційну пресконференцію через страх «бавовни»

Данілов вважає, що путін скасував традиційну пресконференцію через страх «бавовни»

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що російський диктатор володимир путін скасував традиційну підсумкову пресконференцію через страх.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

"Просто він лякається, що в той момент, коли він буде проводити конференцію, щось десь спалахне, якась "бавовна". Або щось бабахне. Уявляєте собі, як він буде виглядати, якщо це відбудеться під час його так званого спілкування із народом. Тому, звичайно, він зараз знаходиться у стані переляканої людини. Це для нас є дуже небезпечним, тому що щур загнаний у кут, а туди його заганяють Збройні сили та усе наше суспільство. Всіх тих керманичів, які в російській федерації розгорнули війну проти нашого народу. Звичайно, вони зараз будуть чинити опір. Тому ми до цього готові та розуміємо, що треба робити. Ще раз наголошую, що шансів у цих терористів захопити нашу територію немає», - додав він.

Читайте також: Пресконференцію путіна скасували, щоб уникнути дискусій про війну в Україні - розвідка Британії

Секретар РНБО закликав росіян боятися своїх бажань, адже вони можуть здійснитися не на їхню користь. Так він прокоментував жарт депутата російської державної думи від фракції "справедлива росія — за правду" олега нілова, який пообіцяв "хлопчику Вові з Києва" подарувати на Новий рік ракетний обстріл. "Це ж не ми казали. Це вони казали. Повірте, будуть. Почекаємо трохи і все їм буде. Якщо володя у москві чекає із Києва ракети, то ми не маємо їм в цьому відмовляти. Працює ракетна програма, яка була затверджена, яка фінансується. Працюють наші люди, які бездоганно виконують свою роботу. Хочу довести, що наше ракетне озброєння, наші люди, які це вироблять, є просто неймовірними. Хочу нагадати, що саме нашими "Нептунами" був відправлений туди, куди відправили, крейсер "москва", - додав секретар РНБО.

Данілов також нагадав, що в Україні вже налагодили виробництво снарядів калібру 152 та 122 мм, а також інших калібрів, адже чітко розуміють: наші захисники потребують багато зброї та снарядів для того, щоб вигнати з України російських загарбників.

Водночас він вкотре наголосив на тому, Україна не готова вести з росією «підкилимні» переговори, все має бути публічно.

Як повідомлялося, президент росії володимир путін вперше за десять років скасувати традиційну підсумкову пресконференцію. У британській розвідці вважають, що це через побоювання з приводу антивоєнних настроїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-