росія чекає, щоб світ втомився від війни в Україні — Зеленська

росія чекає, щоб світ втомився від війни в Україні — Зеленська

Укрінформ
російська федерація чекає, аби світ утомився від війни в Україні і дозволив агресору робити все, що заманеться.

Про це зазначила дружина Президента Олена Зеленська у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Утома від війни? Це саме те, чого хоче росія. Вона чекає, що світ втомиться від тривожних новин. Це було б як дозвіл робити все, що їй заманеться, – і не лише з нами. Адже ця війна не просто напад і протистояння. Це боротьба протилежних світоглядів. Із нашого боку це війна за правду й людські цінності. За саме життя", - підкреслила перша леді.

Вона розповіла, що під час візиту до Лондона дала інтерв’ю The Times. Зокрема, на питання, чого Україна потребує від Великої Британії найбільше, дружина Президента відповіла, що всього - підтримки, генераторів, прийому наших вимушених переселенців, проте понад усе – зброї для захисту наших будинків, шкіл, лікарень, енергооб’єктів і їх працівників від російських ракет.

Також Зеленська нагадала, що під час виступу в британському парламенті наголосила, що Україна прагне також справедливого міжнародного суду – трибуналу за всі російські злочини в нашій державі.

Читайте також: Зеленська: Насильство над українцями - свідома зброя, схвалена керівництвом рф

Як повідомлялося, перша леді України Олена Зеленська під час візиту до Великої Британії виступила у британському парламенті, разом із Його Величністю Королем Чарльзом ІІІ зустрілась з українською громадою, побувала на прийомі у королеви-консорта Камілли, узяла участь у всесвітній Конференції із запобігання сексуальному насильству під час конфліктів (PSVI Conference).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-